Indonal - Pajzsmirigy-alulműködés

Tisztelt Dr.Úr! Nőgyógyászom P3-as cytológiai eredményre Indonal szedését javasolta 3 hónapig, majd újabb vizsgálat. A kérdésem az lenne, hogy az Indonal pajzsmirigy problémákkal küzdő emberek számára is megfelelő lehet? Pajzsmirigy alulműködésre Letroxot szedek évek óta. A leírások alapján viszont a pajzsmirigyproblémák esetén kontraproduktív lehet az Indonal szedése.Válaszát köszönöm szépen előre is!

gyógyszer | Az Orvos válaszol - Dr. Petróczi István 2019 ;25(januári)   InforMed | Petróczi, I.
Indonal nevű gyógyszer nincs a magyar gyógyszernyilvántartásban. Nem ismerem az összetételét. Ön nem Magyarországon él? Orvosát kérdezze.\r\nÜdvözlettel:\r\nPetróczi dr.
| gyógyszer
2019-01-18 22:46:57


A méhszájseb és kezelése

A nők körében nagyon gyakori probléma a méhszájseb, amit sok tévhit és félreértés is övez. A tisztánlátás érdekében kialakulásáról, jelentőségéről és kezel...


Hőségben – várandósan

Mindenkinek melege van, de a várandósok szervezetét az átlagnál jobban megterheli a kánikula.


Várandósnapló

A várandósság kilenc hónapjának eseményei, hétről-hétre.


Tények és tévhitek a krónikus fájdalomról

Ha valakinek krónikus fájdalma van, gyakran annyira elkeseredett, hogy hajlandó mindent elhinni azért, csak hogy állapota javuljon. Sok esetben nehéz elválasztani a tényeke...


Sürgős orvosi vizsgálatot igénylő fájdalmak

Az alábbiakban azokról a fájdalomtípusokról olvashat, melyekkel sürgősen és feltétlenül orvoshoz kell fordulni, ahelyett, hogy öngyógyításba kezdenénk.