Hirdetés

Fitness-honlapok az új évezredben

Előre meg lehetett jósolni, hogy az ünnepek alatt sokan elhagyjuk magunkat. A nadrág talán feszesebb, a pulóver is egy kicsit jobban odasimul a pocakunkra, mint szeretnénk. Január van és hideg, fogadok, kész vagy bedobni a törülközőt, belebújni a laza melegítőnadrágba, felvenni egy kinyúlt pólót és a kanapén eszegetni a chipset. Mindez csábító, az igaz, de próbálj meg ellenállni a kísértésnek, mielőtt a kilóid hirtelen elszabadulnak. Az alábbi honlapok remélhetőleg visszatérítenek a helyes útra és jobban is fogod érezni magadat. Az utolsó honlap még meg is mutatja, milyen lesz az "új éned".

fitness, web, internet, honlap, egészség |

The New York Times Health News Service   Medincorp | Myers, A.

Just Move

https://www.justmove.org/home.cfm Az American Heart Association által támogatott honlapon igen jól ki lehet igazodni, de ha még mindig nem tudod, mit is keresel valójában, menj a Search/Site Map-re. A legújabb egészségi, szívvel kapcsolatos, táplálkozástudomány és fitness információkért kattints a Fitness News For the Day-re. A honlap eseménynaptárt is közöl az események helyszínével.

Shape Up America

https://www.shapeup.org A Shape Up America honlapja jól áttekinthető részekre oszlik, könnyű hozzájutni a minket érdeklő információhoz. A BMI Centerből megtudhatod a testtömeg-indexedet. Ha beütöd a magasságodat és a súlyodat, azt is megtudhatod, milyen kockázati tényezőknek vagy kitéve. A Cyber-Kitchen megmutatja, hogyan lehet összhangba hozni az elfogyasztott étel mennyiségét a fizikai aktivitással az egészséges testsúly érdekében.

Fitness Online

https://www.fitnessonline.com/index.asp Lehet, hogy első pillantásra egy kicsit zsúfoltnak tűnik ez a honlap, de könnyen megtalálhatod, amit keresel. Az Ask Dr. Tim-re kattintva fitnesstanácsokat kaphatsz a honlap orvosától, az Ask Nicole terhestanácsadást nyújt, Kathy Smith Fitness Amerika vezető fitnesstanácsadójának információját adja. További témák még a táplálkozástudomány, a testgyakorlás, test és lélek, egészség, kaland és vevőszolgálat. Minden fejezetnek számos alfejezete van, több időt is eltölthetsz itt, mint gondolnád. Odaszegez a képernyőhöz. A honlap a fitness-videókazetták listáját is tartalmazza.

Fit: The Online Health and Fitness Network

https://www.efit.com Megtanulhatod élvezni az egészséges életet. Már a honlap is rengeteg információt tartalmaz, de ne állj meg! Naprakész információt kapsz az egészséges életről és a fitnessről, feliratkozhatsz az e-mailen küldött hírlevélre, az eFit-re. A postai kódod beütésével megkaphatod a legközelebbi edzőtermek és egészséges éttermek listáját is. A honlap alján egészségügyi kérdéseidre kaphatsz választ. A legérdekesebb a CustomPrograms rész, ahol megnézheted magad a felesleges kilók nélkül. Ha e-mailben elküldesz agy fotót magadról, a szakértők megmutatják, milyen leszel, ha megszabadulsz a súlyfeleslegtől.

Megjelent: Medical PressCorps News Service

fitness, web, internet, honlap, egészség

2002-07-31 17:03:25

Hirdetés
Hirdetés

Web Design & Development Prowebshop