ÚJ

További fertőzések Trump kampánycsapatában

A szombati, az oklahomai Tulsában tartott kampánygyűlés után elvégzett vírustesztekkel a kampánycsapat két újabb munkatársánál diagnosztizálták a koronavírust.


Izraelben újranyitják a koronavírus osztályokat

Az új koronavírus-fertőzöttek számának jelentős emelkedése miatt elrendelték, hogy a kórházak készüljenek fel a korábban bezárt koronaosztályok azonnali megnyitására.


Donald Trump Oklahomában kampányolt, meghekkelték a gyűlést

Több mint három és fél hónap után ismét kampánygyűlést tartott szombat este az oklahomai Tulsában Donald Trump, a koronavírus-járvány közepette


A zimbabwei korrupciós ügy Magyarországra vezet

Az AFP szerint a Magyarországon bejegyzett Drax Consult SAGL nevű cég 20 millió dolláros szerződéshez jutott Zimbabwében (Rhodesia) Covid-19-tesztek és védekező felszerelések szállításáért. Az egészségügyi minisztert is őrizetbe vették.


Étellel nem fertőz a VÍRUS

A gyomor- bélrendszeren keresztül rendkívül alacsony esélye van a koronavírus fertőzésnek az élelmiszerbiztonsági óvintézkedések - a higiénia, az étkészletek és evőeszközök fertőtlenítése, valamint az ételek megfelelő kezelése - betartása mellett


Változások az egészségügyben

Az Országgyűlés elfogadta a veszélyhelyzet megszűnését követő időszakra vonatkozó speciális jogszabályi rendelkezéseket, amelyek kihirdetésre kerültek a Magyar Közlönyben. Ezek között több, az egészségügyi ellátást érintő változás, az EESZT korábbi szabályozását módosítja.


Tisztességes fizetéseken alapuló életpályamodellt az orvosoknak!

A magyar orvosok már a koronavírus megjelenése előtt követelték a kormánytól egy tisztességes fizetéseken alapuló, a betegbiztonságot garantáló egészségügyi rendszer kialakítását.


Áttörés (?) a koronavírus betegek kezelésében UPDATE

Jelentősen csökkenti a súlyos állapotban lévő koronavírus-betegek halálozását a dexametazon. Nagy-Britanniában szerdán elkezdték alkalmazását a kórházban kezelt koronavírus-betegek gyógyításában. Az amerikaiak szkeptikusak.


Kínában megint baj van

Pekingben kedd estig 29 lakónegyedet helyeztek vesztegzár alá, négy kerületben rendeltek el készültséget, 276 élelmiszerpiacot fertőtlenítettek, és 11 földalatti vagy félszuterén piacot zártak be a Global Times kínai lap információi szerint.


Fertőtlenítő alagúttal védik Putyin rezidenciáját

A koronavírus-járvány miatt fertőtlenítő alagúttal védik Vlagyimir Putyin orosz elnök rezidenciáját a Moszkvához közeli Novo-Ogarjovóban - közölte a RIA Novosztyi hírügynökség.


| | | | 5 | | | | | |
www.Autodoc.hu
hirdetés
hírdetés

Web Design & Development Prowebshop