ÚJ

Az oltás utáni panaszok várt mellékhatások

A WHO egyik albizottsága megállapította, hogy a koronavírus elleni oltások kockázat/előny mérlege továbbra is kedvező, miután felülvizsgálta a beoltott egészségügyi dolgozóknál jelentkező, influenzaszerű megbetegedéssel kapcsolatos jelentéseket.


Gyanú esetén a gyerekeket is tesztelni kell

A gyermekeket is tesztelni kell, ha felmerül a koronavírus-fertőzés lehetősége, a fertőzött gyerekek azonosítása ugyanis elengedhetetlen a vírus terjedésének megfékezéséhez.


Támadnak az oroszok a Twitteren

Az orosz Szputnyik V vakcina Twitter-fiókja bocsánatkérést követelt az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) igazgatótanácsának vezetőjétől, aki figyelmeztette a tagállamokat a vakcina idő előtti jóváhagyására.


A Pfizer vakcina a brazil variáns ellen is hatékony

Úgy tűnik, hogy a Pfizer-BioNTech koronavírus vakcina nagyon hatékony a vírus fertőzőbb változata ellen, amelyet először Brazíliában fedeztek fel - derül ki egy új tanulmányból, amelyet a New England Journal of Medicine-ben publikáltak a Pfizer és a Texasi Egyetem kutatói.


A Kreml ártatlan

Nincs közük az orosz titkosszolgálatoknak azokhoz a támadásokhoz, amelyek egyes tömegtájékoztatási eszközök közöltek a Covid-19 elleni nyugati vakcinákkal szemben - jelentette ki Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője.


"Nemzeti Oltási Bizottság" vegye át az oltási program végrehajtását, követeli az ellenzék

A DK, az MSZP, az LMP és a Jobbik, a Momentum és a Párbeszéd közös - az MTI-hez eljuttatott - közleményében azt írta: "Orbán Viktor megbukott. Magyarországnak ma kormányzásra képtelen kormánya van".


Jó hír a dél-afrikai variánsról

Dél-afrikai kutatók szerint a koronavírus dél-afrikai (501Y.V2 néven ismert) mutánsa ellen termelődő antitestek védenek az eddigi, és valószínűleg a jelenleg kialakuló variánsokkal szemben is.


Száz százalékra emelik a táppénzt

A bérek szász százalékára emelik a táppénz összegét márciusban és áprilisban Csehországban - döntött hétfőn este a cseh kormány.


Egyetlen dózis Pfizer- és AstraZeneca-oltás is nagyon hatékony

A hétfőn ismertetett legfrissebb brit szakértői tanulmány szerint az Oxfordi Egyetem és az AstraZeneca gyógyszergyár, illetve a Pfizer és a BioNTech közös fejlesztésű oltóanyaga már egyetlen dózis beadása után is igen magas hatékonysággal veszi elejét a kórházi kezelést igénylő súlyos Covid-19 kialakulásának idős emberek körében.


A körömápolás története

A szépen ápolt kéz és köröm a nőiesség, a jólápoltság szimbóluma. Az igényes nő nemcsak ruhájára, frizurájára, sminkjére ügyel, hanem hangsúlyt fektet arra is, hogy kezei, körmei is szépek legyenek.


| | | | | | | 8 | | |
www.Autodoc.hu
hirdetés
hírdetés

Web Design & Development Prowebshop