Hirdetés

HCV-kérdőív: a Hepatitis Világszövetség hepatitis C-ről szóló betegfelmérése

Ebben a felmérésben arra keressük a választ, hogy milyen is valójában a hepatitis C-vel (HCV) együtt élni, és erre a betegségre kezeléseket kapni.

|



A hepatitis C-vel való együttélésből eredő kihívások közül sokat nehéz mérni, és néha még leírni is. Nehéz lehet kifejezni, hogy a hepatitis C milyen hatást gyakorol például a bizalomra, az életenergiára vagy a hangulatra, hogy milyen félelmei lehetnek az egészségével vagy a kezelésével kapcsolatban, és hogy milyen tapasztalatokkal jár megosztani a diagnózisát a szeretteivel vagy a munkatársaival.

A felmérés által az egész világról begyűjtött névtelen adatokat arra használjuk fel, hogy az egészségügyi szakembereket (orvosokat, nővéreket és specialistákat), valamint a nagyközönséget új meglátásokkal gazdagítsuk – ez egy lehetőség Önnek arra, hogy megossza másokkal az igazságot a hepatitis C-vel kapcsolatban, és hogy másokat felhívjon arra, hogy csatlakozzanak az ezzel a betegséggel szembeni küzdelemhez.

A felméréshez olyan válaszadókat keresünk, akiknél diagnosztizálták a hepatitis C-t, és akik CSAK ezzel a betegséggel fertőzöttek (vagyis nem hordoznak magukban más vírusos fertőzést, például hepatitis B vírust [HBV] vagy HIV-et).

A felmérés kitöltése körülbelül 20 percet vesz majd igénybe.

A felmérés itt érhető el.

(Ha Ön tartózkodási országnak Magyarországot szeretné megjelölni a kérdőívben, kérjük hogy a listából Hungary-t válassza ki.)

Köszönjük, hogy részt vesz a felmérésben!

2014-09-11 16:27:27

Hirdetés

Legfrissebb

AZ ORVOS VÁLASZOL

Szakorvosaink válaszai olvasói kérdésekre

Mielőtt kérdez, keressen orvosaink korábbi válaszai között!

Hirdetés
Hirdetés

Web Design & Development Prowebshop