Kellemes Ünnepeket!

Az alábbiakban összegyűjtöttük Önnek az InforMed archívumából azokat az írásokat, melyek az ünnepek körül felmerülő egészségügyi kérdésekre választ adhatnak. Jó olvasgatást és főként jó pihenést kívánunk!

karácsony, ünnep, ünnep | InforMed Hírek12   InforMed

| karácsony, ünnep
2014-12-23 05:47:22

ÚJ

Kellemes Ünnepeket!

Az alábbiakban összegyűjtöttük Önnek az InforMed archívumából azokat az írásokat, melyek az ünnepek körül felmerülő egészségügyi kérdésekre választ adhatnak. Jó olvasgatást és főként jó pihenést kívánunk!


Boldog Új Évet!

Az InforMed szerkesztősége egészséges, boldog új évet kíván!


Ügyelet lesz a kórházakban és a gyógyszertárakban az ünnepek alatt

A karácsonyi ünnepek alatt és az azt követő munkaszüneti napokon ügyeleti rend szerint fogadják a sürgős ellátásra szorulókat a háziorvosi, a fogorvosi, valamint a fekvőbeteg-ellátásban az ügyeletet ellátó helyek - tájékoztatta az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) az MTI-t.


Békés, boldog ünnepeket kívánunk!

Az InforMed szerkesztősége szeretettel teli, boldog ünnepeket kíván Önnek és családjának!


Újabb megyékre adott ki narancssárga riasztást a meteorológiai szolgálat

Újabb két megye, Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg megye egyes járásaira is narancssárga, vagyis másodfokú riasztást adott ki a meteorológiai szolgálat szombat délután a várható heves zivatarok és felhőszakadás miatt. Borsod-Abaúj-Zemplén és Heves megye számos járásában továbbra is érvényben van a korábban kiadott riasztás.


Négy megye kivételével továbbra is piros figyelmeztetés van érvényben

Négy északkeleti megye kivételével keddre is az egész országra a legmagasabb fokú, piros figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat.


Megdőlt a legmagasabb napi minimumhőmérsékleti rekord

Hétfőre virradóra több mint 1 fokkal megdőlt a legmagasabb napi minimumhőmérsékleti rekord. Tatán a leghidegebb órában is 26,2 Celsius-fok volt - közölte az Országos Meteorológia Szolgálat munkatársa az MTI-vel.


Hétfőn tetőzik a kánikula, de utána sem fogunk fázni

A korábbi előrejelzéseknél is melegebb időre kell készülni a következő napokban. A hőség várhatóan hétfőn tetőzik - írta az Országos Meteorológiai Szolgálat.


hírdetés

Web Design & Development Prowebshop