InforMed Orvosi- és Életmód portál - Orvosoktól Önnek

Orvosi tanácsot az Orvos válaszol rovatban kérhet a kiválasztott szakorvostól, ne ide írjon! A választ is ott találja majd meg. Ne várjon személyes e-mallt.


Az InforMed portál az 1995-ben létrehozott első magyar egészségügyi website, a Pro Patiente adatbázisára építve jött létre 2002-ben. A portált az InforMed 2002 Kft. működteti.

Célunk

Célunk, hogy ellenőrzött, szakmailag hiteles tartalmat közöljünk a betegekkel, illetve az egészségüket megőrizni kívánó embereknek életviteli tanácsokkal szolgáljunk. A szakmai információ nem helyettesíti, de kiegészítheti a látogató és orvosa közötti kapcsolatot.

A szakmai oldalainkon regisztrált orvosok és egészségügyi dolgozók számára rendszeresen közlünk folyóirat referátumokat.
Elérhetők orvosi folyóiratok elektronikus változata, néhány lapnál a teljes szöveget szöveggel.

Népszerű oldalainkon az olvasó naponta értesülhet többek között egészségpolitikai hírekről, új tudományos felfedezésekről, vagy teheti fel kérdését e-mailben szakorvosoknak az Orvos Válaszol rovatban. Közöljük továbbá betegségek leírását, az egészséges életmóddal kapcsolatos cikkeket, tanácsokat. A site-on szinonima-szótárral támogatott keresőrendszer segíti a kívánt információhoz való gyors hozzáférést.

Az InforMed portálon minden esetben feltüntetjük a cikkek forrását. A Magyar Távirati Iroda (MTI) híreinek valóságtartalmát a hírügynökség szavatolja.

Finanszírozás és hirdetési alapelvek

Az InforMed portál az InforMed 2002 Kft. tulajdona, a felhasználók számára ingyen hozzáférhető. Fenntartását részben reklámok, részben más cégek számára végzett munkák és szponzorálás teszik lehetővé.

A hirdetések közzétételekor figyelembe vesszük a jogszabályi előírásokon túl azt is, hogy a reklámok szakmailag elfogadott, kipróbált és valódi gyógyhatással rendelkező termékeket, szolgáltatást hirdessenek.

A fizetett PR cikkek és bannerek Hirdetés vagy (X) jelöléssel jelennek meg oldalainkon és egyértelműen elkülönülnek a saját tartalomtól. A hirdetéseket folyamatosan felügyeljük, azonban nem áll módunkban a hirdetés megjelenése előtt azokat ellenőrizni és szükség esetén letiltani.

A portált a Health on the Net (HON) akkreditálja, mely azt jelenti, hogy a szervezet elvárásainak minden szempontból meg kell felelnie.

InforMed 2002 Kft

Ügyvezető: dr. Szendei Katalin
Levelezési cím: 1021. Budakeszi út 35. (37/b)
E-mail: info@informed.hu
Főszerkesztő: dr. Glanz János

Design, front end: Glanz Brigitta
Hosting AWS
Munkatársaink:
Sándor Kata
Dobos Lídia

Dr. Sarkady László főorvos
és az az Orvos válaszol rovat orvosai.
Hirdetés
Hirdetés

Web Design & Development Prowebshop